08/06/2021 08/06/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου και ο Αιδεσ. Πρωτ/ρος π. Παναγιώτης Μαυραγάνης, Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι. Ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, για να συζητήσουν τους τρόπους, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν...
08 Ιουνίου, 2021 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 15:33

Σύσκεψη για τα ΙΕ’ Παύλεια Κορίνθου

Διαδώστε:
Σύσκεψη για τα ΙΕ’ Παύλεια Κορίνθου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Παπαϊωάννου και ο Αιδεσ. Πρωτ/ρος π. Παναγιώτης Μαυραγάνης, Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι. Ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, για να συζητήσουν τους τρόπους, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματιζόμενες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις για τα «ΙΕ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021», προς τιμήν του Ιδρυτού της Τοπικής Εκκλησίας Αποστόλου Παύλου.

Οι ιδιαιτερότητες και τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας προσκρούουν επάνω στην ισχυρή βούληση όλων να τιμηθεί κι εφέτος, όπως του αξίζει, ο Πολιούχος και Προστάτης Απόστολος Παύλος, ωστόσο, παρά τις επιβεβλημένες διαφοροποιήσεις, τα «ΙΕ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021» δεν θα υστερούν ως προς την πνευματικότητά τους, την λειτουργική οργάνωσή τους και τις εκδηλώσεις τους σε τίποτα απ’ όλα τα προηγούμενα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων