31/12/2022 31/12/2022 Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα αλλά και ευχές για το Νέο (Πολιτικό) έτος 2023, δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο το διήμερο Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, τα κάλαντα τραγούδησαν η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΕΑ» του Άσσου Κορινθίας, η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης», το Κέντρο...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:14

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα άκουσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα άκουσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα αλλά και ευχές για το Νέο (Πολιτικό) έτος 2023, δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο το διήμερο Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, τα κάλαντα τραγούδησαν η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΡΕΑ» του Άσσου Κορινθίας, η Ένωση Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης», το Κέντρο Νεότητος του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιωνίας (Συνοικισμού), παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία της Ι. Μητροπόλεώς μας, καθώς και πλήθος μεμονωμένων παιδιών από την Κόρινθο.

Εκτός των προαναφερθέντων, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές, επισκέφτηκαν τον Σεβασμιώτατο φίλοι και επιχειρηματίες της Κορινθίας, ευεργέτες της Ι. Μητροπόλεως, Ιερείς με τις οικογένειές τους και πιστοί.

Ο Σεβασμιώτατος, με πολύ χαρά και συγκίνηση, με αφορμή το μοναδικό αυτό έθιμο της Πατρίδας μας, άκουσε όλους τους καλαντιστές και μίλησε, ανάλογα και κατά την περίσταση στον καθένα τους δίνοντάς τους την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και το Ημερολογίου του 2023 της Μητροπόλεως ευχόμενος προς όλους «Καλή και ευλογημένη Χρονιά» με καρδιές «πλημμυρισμένες» από Χριστό!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων