29/03/2022 29/03/2022 Στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου παρευρέθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι᾿ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς. Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Υπαρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Γεωργίου Κέλλη, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας...
29 Μαρτίου, 2022 - 14:04
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 14:06

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου με τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Διαδώστε:
Τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου με τον Μητροπολίτη Κορίνθου

Στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου παρευρέθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι᾿ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Υπαρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Γεωργίου Κέλλη, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Παναγιώτης Κοντός και η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Μάρθα Μυστακίδου.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο στον τ. Διοικητή της Σχολής Μηχανικού και προαχθέντα σε Υποστράτηγο, Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ κ. Λεωνίδα Παπαλεωνίδα, όσο και στον αναλαμβάνοντα νέο Διοικητή της Σχολής κ. Χαράλαμπο Ακρίβο, Ταξίαρχο, να διοικούν χρηστά και να υπηρετούν με ζήλο την Πατρίδα και το Όπλο του Μηχανικού, από τις νέες τους θέσεις, με την βοήθεια του Αγίου Θεού και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων