25/11/2021 25/11/2021 Για την άοκνη και καρποφόρο 15ετή ποιμαντορία του στην Κόρινθο Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30΄π.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο αμέσως μετά την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα η τελετή απονομής, υπό του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασιλείου Νανόπουλου, του Χρυσού Μεταλλίου του Δήμου Κορινθίων, στον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 14:49

To χρυσό μετάλλιο του Δήμου Κορινθίων στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
To χρυσό μετάλλιο του Δήμου Κορινθίων στον Μητροπολίτη Διονύσιο

Για την άοκνη και καρποφόρο 15ετή ποιμαντορία του στην Κόρινθο

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30΄π.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο αμέσως μετά την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα η τελετή απονομής, υπό του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασιλείου Νανόπουλου, του Χρυσού Μεταλλίου του Δήμου Κορινθίων, στον Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο Δ’ για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την εκλογή, Χειροτονία εις Επίσκοπο και Μητροπολίτη Κορίνθου και από την ενθρόνιση του (26/11/2006 – 26/11/2021), ιδιαιτέρως δε για την εύορκη Ποιμαντική του διακονία και για το επιτελεσθέν πολυσχιδές Εκκλησιαστικό, Πνευματικό, Ποιμαντικό και Εθνικό έργο του έως σήμερα.

Η προσέλευσή όλων και πάντοτε σύμφωνα με τα μέτρα κατά του Covid-19 κρίνεται επιστηρικτική και η προσευχή σας είναι απαραίτητη για την περαιτέρω συνέχιση του ευθυνοφόρου έργου του Ποιμενάρχου μας προς δόξαν Θεού και έπαινο της Αποστολικής και Ιστορικής Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων