08/07/2022 08/07/2022 Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου, την Κυριακή 10 Ιουλίου. Κατά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος θα παρουσιάσει στους Ενορίτες τον νέο Εφημέριο τους, Ιερομόναχο π. Γεράσιμο Λάμπο, αδελφό της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Φενεού, ο οποίος θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλα τα καθήκοντα...
08 Ιουλίου, 2022 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 13:04

Τοποθέτηση νέου Εφημερίου από τον Μητροπολίτη Κορίνθου στον Ι.Ν.Αγ. Αναργύρων Καλαμακίου

Διαδώστε:
Τοποθέτηση νέου Εφημερίου από τον Μητροπολίτη Κορίνθου στον Ι.Ν.Αγ. Αναργύρων Καλαμακίου

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου, την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Κατά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος θα παρουσιάσει στους Ενορίτες τον νέο Εφημέριο τους, Ιερομόναχο π. Γεράσιμο Λάμπο, αδελφό της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Φενεού, ο οποίος θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλα τα καθήκοντα του μακαριστού π. Βασιλείου Μητρογιάννη που αφορούν και στην Ενορία των Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου και στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ».

Παρακαλείται το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ενορίας, ως και της Κορινθιακής Εκκλησίας, να παραστεί προκειμένου να λάβουν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και να στηρίξουν με την προσευχή του τον νέο Εφημέριο στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων