08/12/2021 08/12/2021 Με αφορμή την εορτή του Οσίου Πατρός ημών Ιωάννου του Δαμασκηνού και του Ιερομάρτυρος Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μετέβη το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών όπου και ετέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Αρχιεπισκόπων Αθηνών και πάσης Ελλάδος του από Κορίνθου Αρχιεπισκόπου και...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 12:51

Τρισάγια σε προκατόχους του τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Τρισάγια σε προκατόχους του τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Με αφορμή την εορτή του Οσίου Πατρός ημών Ιωάννου του Δαμασκηνού και του Ιερομάρτυρος Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μετέβη το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών όπου και ετέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Αρχιεπισκόπων Αθηνών και πάσης Ελλάδος του από Κορίνθου Αρχιεπισκόπου και Αντιβασιλέως κυρού Δαμασκηνού Παπανδρέου, Σεραφείμ Τίκα και Χριστοδούλου Παρασκευαΐδου, ενώ την επόμενη ημέρα τέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου του Προκατόχου του Μητροπολίτου Προκοπίου Τζαβάρα, ο οποίος εξεδήμησε την 3η Δεκεμβρίου 1964, ως και του Κορινθίου, Εθνικού Ήρωα, Μητροπολίτου Δημητριάδος Δαμασκηνού Χατζοπούλου, στο Α΄ Κοιμητήριο της Κορίνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων