02/01/2024 02/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε, στις 30 Δεκεμβρίου 2023, την Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων προκειμένου να τελέσει Νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του Τάφου του αοιδίμου Καθηγουμένου Αυτής, Πανοσ. Αρχιμ. κυρού Ανθίμου (κατά κόσμον Αλεξάνδρου) Δρίτσα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εις Κύριον εκδημίαν του. Επιπρόσθετα, δεν παρέλειψε να τελέσει...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 15:14

Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Κορίνθου στην Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων

Διαδώστε:
Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Κορίνθου στην Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε, στις 30 Δεκεμβρίου 2023, την Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων προκειμένου να τελέσει Νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του Τάφου του αοιδίμου Καθηγουμένου Αυτής, Πανοσ. Αρχιμ. κυρού Ανθίμου (κατά κόσμον Αλεξάνδρου) Δρίτσα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την εις Κύριον εκδημίαν του.

Επιπρόσθετα, δεν παρέλειψε να τελέσει Τρισάγιο και στον μακαριστό Πανοσ. Αρχιμ. κυρό Χριστόφορο Παπαδόπουλο, διατελέσαντα Καθηγούμενο της Ι. Μονής Αγ. Ασωμάτων Πετράκη, ο τάφος του οποίου βρίσκεται στο κοιμητήριο της ως άνω Ι. Μονής.
Ας είναι αιωνία η μνήμη τους!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων