25/10/2022 25/10/2022 Τρισάγιο επί του τάφου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστόδουλου τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, η Εκκλησία εόρτασε την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμο, ημέρα κατά την οποία εόρταζε τα ονομαστήριά του ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 13:26

Τρισάγιο επί του τάφου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστόδουλου

Διαδώστε:
Τρισάγιο επί του τάφου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστόδουλου

Τρισάγιο επί του τάφου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστόδουλου τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, η Εκκλησία εόρτασε την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμο, ημέρα κατά την οποία εόρταζε τα ονομαστήριά του ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρός Χριστόδουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μετά του Διακόνου του π. Δαμασκηνού Γεννηματά και με την κυριαρχική άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου β’ μετέβη στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και τέλεσε ευγνωμόνως Τρισάγιον επί του τάφου του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου, του Παρασκευαΐδου, πνευματικού του πατρός.

Είθε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του μακαριστού «εν τη χώρα των ζώντων και εν τη γη των πραέων». Ας είναι η μνήμη του αιώνια!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων