13/12/2023 13/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος μετέβη την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, του Θαυματουργού, στην Ιερά Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, όπου επί του τάφου ετέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Επισκόπου Κανώπου κυρού Σπυρίδωνος, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής και Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου,...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 17:05

Τρισάγιο για τον μακαριστό Επίσκοπο Κανώπου Σπυρίδωνα τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Επίσκοπο Κανώπου Σπυρίδωνα τέλεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος μετέβη την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, του Θαυματουργού, στην Ιερά Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, όπου επί του τάφου ετέλεσε Νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Επισκόπου Κανώπου κυρού Σπυρίδωνος, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής και Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και της Ιεράς Αδελφότητας της Ιεράς Μονής.

Ο Σεβασμιώτατος προσευχήθηκε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή αυτού «εν τη γη των πραέων» και να είναι η μνήμη του αιωνία, το δε παράδειγμα του διδακτικό και αξιομίμητο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων