15/11/2022 15/11/2022 Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Ηλείας & Ωλένης κ. Αθανασίου, ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χθες, Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, επισκέφθηκε την Φραγκαβίλλα Αμαλιάδος, όπου και ετέλεσε με την άδεια του νεοενθρονισθέντος Μητροπολίτου Νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου του αειμνήστου πνευματικού του πατρός Μητροπολίτου Ηλείας κυρού Αθανασίου (του...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 14:48

Τρισάγιο στη μνήμη του πνευματικού πατρός του τέλεσε στην Ηλεία ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Διαδώστε:
Τρισάγιο στη μνήμη του πνευματικού πατρός του τέλεσε στην Ηλεία ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Ηλείας & Ωλένης κ. Αθανασίου, ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος χθες, Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, επισκέφθηκε την Φραγκαβίλλα Αμαλιάδος, όπου και ετέλεσε με την άδεια του νεοενθρονισθέντος Μητροπολίτου Νεκρώσιμο Τρισάγιο επί του τάφου του αειμνήστου πνευματικού του πατρός Μητροπολίτου Ηλείας κυρού Αθανασίου (του Βασιλόπουλου).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου: «Είθε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του αοιδίμου Μητροπολίτου Αθανασίου «εν τη χώρα των ζώντων και εν τη γη των πραέων». Ας είναι η μνήμη του αιώνια»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων