17/02/2023 17/02/2023 Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή της Απόκρεω, 19 Φεβρουαρίου 2023, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου, προσκεκλημένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρος ο...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 15:12

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Κόρινθο την Κυριακή της Απόκρεω

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Κόρινθο την Κυριακή της Απόκρεω

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή της Απόκρεω, 19 Φεβρουαρίου 2023, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου, προσκεκλημένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρος ο οποίος , συνδέεται με τον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο με πνευματικούς δεσμούς από τους χρόνους που υπηρετούσε στην Χαλκίδα θα λειτουργήσει για πρώτη φορά ως Επίσκοπος στην Αποστολική πόλη και ως άριστος και εκλεκτός Ιεροκήρυκας θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο.

Ο Μητροπολίτης κ. Νικηφόρος θα  συνοδεύεται από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβο Κανάκη, Πρωτοσύγκελλο και τον π. Αυγουστίνο Καραμπά, Ιεροκήρυκα

Από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου καλούνται οι ευσεβείς και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία και να υποδεχθούν με τιμή και σεβασμό τον Νέο Επίσκοπο και Μητροπολίτη της Εκκλησίας μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων