29/01/2021 29/01/2021 Το απόγευμα της Κυριακής (31-1-2021, ώρα 5 μ.μ.) θα τελεσθή, ως συνήθως, η Ακολουθία του Εσπερινού και η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Εσταυρωμένου Χριστού Χώρας – Κυθήρων. Η Ιερή Ακολουθία του Εσπερινού θα περιλαμβάνη μέρος της πανηγυρικής Ακολουθίας του Εσπερινού της Εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών Βασιλείου του Μεγάλου,...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 19:50

Τα Κύθηρα τιμούν τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Τα Κύθηρα τιμούν τους Τρεις Ιεράρχες

Το απόγευμα της Κυριακής (31-1-2021, ώρα 5 μ.μ.) θα τελεσθή, ως συνήθως, η Ακολουθία του Εσπερινού και η Ιερά Παράκλησις της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Εσταυρωμένου Χριστού Χώρας – Κυθήρων.

Η Ιερή Ακολουθία του Εσπερινού θα περιλαμβάνη μέρος της πανηγυρικής Ακολουθίας του Εσπερινού της Εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Προστατών της Εθνικής μας Παιδείας.

Μετά ταύτα θα ακολουθήση και θα μεταδοθή διαδικτυακώς ομιλία στους Τρεις Ιεράρχες, ανήκουσα εις την προ έτους περίπου εκδημήσασαν προς Κύριον αείμνηστον και καταξημιωμένην εκπαιδευτικόν Μαρίαν Μπίκου – Χαρχαλάκη, την οποία θα αναγνώση ο Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων και υιός αυτής κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

Προηγουμένως, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ θα αναγνώση μήνυμα της Ιεράς Συνόδου προς την μαθητιώσαν νεολαίαν επί τω εορτασμώ των «τριών μεγίστων φωστήρων της Τρισηλίου Θεότητος» και Προστατών των Γραμμάτων.-

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων