05/01/2023 05/01/2023 Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 18:00 θα τελεσθεί στην κεντρική αίθουσα του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου «Αγία Κυράννα» στον Λαγκαδά, η έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας». Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.), μέσα στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης:...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 20:14

Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας» στον Λαγκαδά

Διαδώστε:
Έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας» στον Λαγκαδά

Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 18:00 θα τελεσθεί στην κεντρική αίθουσα του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου «Αγία Κυράννα» στον Λαγκαδά, η έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Η αισθητική της λατρείας».

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Π.Ε.), μέσα στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εκκλησίας – Ανάπτυξη Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων» (MIS 5073422), που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Την αίτηση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ σε μορφή WORD: “Αισθητική της Λατρείας”  ή σε PDF από εδώ: “Αισθητική της Λατρείας” 
(φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων