18/11/2023 18/11/2023 Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γεώργιος Ξενιτίδης με μήνυμά του εύχεται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα ο οποίος σήμερα άγει τα ονομαστήριά του. “Έτη πολλά να συνεχίζετε το πλούσιο και θεάρεστο έργο σας, το οποίο κληρονομήσατε από τους μακαριστούς προκατόχους σας Σπυρίδωνα και Ιωάννη και επαυξήσατε. Ιδιαίτερα το έργο της φιλανθρωπίας στο οποίο...
18 Νοεμβρίου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 11:06

Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Λαγκαδά για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Πλάτωνος

Διαδώστε:
Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Λαγκαδά για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Πλάτωνος

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γεώργιος Ξενιτίδης με μήνυμά του εύχεται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα ο οποίος σήμερα άγει τα ονομαστήριά του.

“Έτη πολλά να συνεχίζετε το πλούσιο και θεάρεστο έργο σας, το οποίο κληρονομήσατε από τους μακαριστούς προκατόχους σας Σπυρίδωνα και Ιωάννη και επαυξήσατε. Ιδιαίτερα το έργο της φιλανθρωπίας στο οποίο είναι γνωστά τα φιλάνθρωπα αισθήματα που διακατέχετε. Σεβασμιώτατε, είναι τιμή και ευλογία η συνεργασία μαζί σας στο μικρό χρονικό διάστημα που εκτελώ χρέη δημάρχου και σας ευχαριστώ πολύ γιατί και εσείς μέσα από τη θέση που κατέχετε πράττετε το καλύτερο για την επαρχία του Λαγκαδά και τα χωριά που έχετε στη δικαιοδοσία της μητροπολιτικής σας περιφέρειας“, εύχεται μεταξύ άλλων ο κ. Ξενιτίδης.

Παρακάτω το ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Λαγκαδά:

Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ Πλάτωνα,

Η 18η Νοεμβρίου αποτελεί μέρα χαράς για τη μητρόπολη του Λαγκαδά και για ολόκληρο τον δήμο μας, καθώς σήμερα εσείς, ο πνευματικός μας πατέρας, ο σοφός οιακοστρόφος της κατά Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης εκκλησίας, εορτάζετε την ονομαστική σας εορτή, αφού φέρεται το όνομα του Αγίου μάρτυρος Πλάτωνος.

Με την ευκαιρία λοιπόν, της ονομαστικής σας εορτής, επιτρέψτε μου ως Δήμαρχος της περιοχής, να μεταφέρω στη σεπτή Σεβασμιώτητα σας τις ευχετήριες ευχές και εμού προσωπικά μετά του δημοτικού συμβουλίου και των συνδημοτών μου. Ευχόμαστε ο Θεός να σας χαρίζει έτη μήκιστα και υγεία αμφιθαλή για να μας ποιμένετε με τη σοφία που σας διακατέχει και την αγάπη που πλημμυρίζει το πρόσωπο σας.

Έτη πολλά να συνεχίζετε το πλούσιο και θεάρεστο έργο σας, το οποίο κληρονομήσατε από τους μακαριστούς προκατόχους σας Σπυρίδωνα και Ιωάννη και επαυξήσατε. Ιδιαίτερα το έργο της φιλανθρωπίας στο οποίο είναι γνωστά τα φιλάνθρωπα αισθήματα που διακατέχετε. Σεβασμιώτατε, είναι τιμή και ευλογία η συνεργασία μαζί σας στο μικρό χρονικό διάστημα που εκτελώ χρέη δημάρχου και σας ευχαριστώ πολύ γιατί και εσείς μέσα από τη θέση που κατέχετε πράττετε το καλύτερο για την επαρχία του Λαγκαδά και τα χωριά που έχετε στη δικαιοδοσία της μητροπολιτικής σας περιφέρειας.

Σεβασμιώτατε, εύχομαι να σας χαιρόμαστε και να σας έχουμε για πολλά χρόνια οδηγό στο πηδάλιο της Ιεράς μας Μητροπόλεως ευλογούντα και αγιάζοντα εμάς.

Πλάτωνος τοῦ Σεβασμιωτάτου καὶ θεοπροβλήτου Μητροπολιτου τῆς ἁγιωτάτης Μητροπόλεως Λαγκαδᾶ, Λητῆς καί Ρεντίνης, Ὑπερτίμου καὶ Ἐξάρχου Κεντρικῆς Μακεδονίας, ἡμῶν δὲ πατρὸς καὶ ποιμενάρχου, πολλὰ, καλλίκαρπα, καρποφόρα και θεοτίμητα τὰ ἔτη!

Ο δήμαρχος Λαγκαδά
Γεώργιος Ξενιτίδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων