24/10/2022 24/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημαρχού Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά, παρακολούθησε χθες τον 4ο αγώνα δρόμου πόλης 10km και τους δύο παράλληλους αγώνες 5km και 1km, με το γενικό τίτλο “το 10άρι του Λαγκαδά”. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρειας...
24 Οκτωβρίου, 2022 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 10:39

Ο Μητροπολίτης Πλάτων στο “10άρι του Λαγκαδά”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πλάτων στο “10άρι του Λαγκαδά”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημαρχού Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά, παρακολούθησε χθες τον 4ο αγώνα δρόμου πόλης 10km και τους δύο παράλληλους αγώνες 5km και 1km, με το γενικό τίτλο “το 10άρι του Λαγκαδά”.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εις ανάμνηση της διπλή επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού το 1912 και εκ της Γερμανικής κατοχής το 1944.

Στους πρώτους νικητές των αγώνων την απονομή έκανε ο Σεβασμιώτατος, ενώ τιμητικά έλαβε και ο ίδιος βραβείο για την στήριξη του στον αθλητισμό και την προσφορά του στην πόλη του Λαγκαδά, ευχαριστώντας παράλληλα τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την βράβευση, ενώ απευθυνόμενος προς όλους επισήμανε την αξία του αθλητισμού, και ιδιαιτέρως την σημασία της «ευγενούς άμιλλας» και του «εύ αγωνίζεσθαι», παραλληλίζοντας την προπόνηση για τον αθλητισμό με την ζωή και τον καθημερινό πνευματικό αγώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων