23/02/2023 23/02/2023 Ούτε ιερό αλλά ούτε και όσιο είχαν επιτήδειοι οι οποίοι έκλεψαν 30 πλέγματα περίφραξης, αξίας περίπου 900 ευρώ, από την περιοχή που βρίσκεται η εκκλησία Αγίου Ονούφριου στο Μαυράτο. Τα πλέγματα βρίσκονταν κοντά στον αυλόγυρο του Ιερού Ναού. Ο Δήμος Ικαρίας, μετά από άιτημα της εκκλησιαστικής επιτροπής, είχε αγοράσει 30 τεμάχια, πλέγματα περίφραξης και πασσάλους....
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:59

Έκλεψαν την περίφραξη του Αγίου Ονουφρίου στην Ικαρία

Διαδώστε:
Έκλεψαν την περίφραξη του Αγίου Ονουφρίου στην Ικαρία

Ούτε ιερό αλλά ούτε και όσιο είχαν επιτήδειοι οι οποίοι έκλεψαν 30 πλέγματα περίφραξης, αξίας περίπου 900 ευρώ, από την περιοχή που βρίσκεται η εκκλησία Αγίου Ονούφριου στο Μαυράτο. Τα πλέγματα βρίσκονταν κοντά στον αυλόγυρο του Ιερού Ναού.

Ο Δήμος Ικαρίας, μετά από άιτημα της εκκλησιαστικής επιτροπής, είχε αγοράσει 30 τεμάχια, πλέγματα περίφραξης και πασσάλους. Οι χωριανοί και ο Σύλλογος θα περιέφραζαν την εκκλησία για να προστατέψουν λουλούδια και δέντρα από άγρια κατσίκια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων