30/10/2023 30/10/2023 Εόρτιες επετειακές εκδηλώσεις με τίτλο «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ» πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου στο Βαθύ, και στις 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι αντίστοιχα από την Παιδική και Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών «ΕυΩΔΗα». Συμμετείχε η...
30 Οκτωβρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 14:52

Εόρτιες εκδηλώσεις το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
Εόρτιες εκδηλώσεις το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Εόρτιες επετειακές εκδηλώσεις με τίτλο «Χαίρε Ελλάδα της θάλασσας και των ΟΧΙ» πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου στο Βαθύ, και στις 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι αντίστοιχα από την Παιδική και Νεανική Χορωδία της Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών «ΕυΩΔΗα».

Συμμετείχε η Στρατιωτική Μουσική της 79 ΑΔΤΕ. Τα τραγούδια και οι αφηγήσεις που παρουσίασαν τα παιδιά προκάλεσαν ρίγη και συγκίνηση και  μετέφεραν νοερά τους θεατές στα δύσκολα εκείνα χρόνια του 1940 ενισχύοντας το πατριωτικό φρόνημα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη πολύ πετυχημένη και ποιοτική εκδήλωση.

Εεξαιρέτως ευχαρίστησε τα παιδιά που συμμετείχαν προτρέποντας να κρατήσουν στην καρδιά τους τον Χριστό και την Ελλάδα.

Τις εκδηλώσεις παρηκολούθησαν Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές και πλήθος κόσμου.

 

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων