03/03/2024 03/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος δέχθηκε με πατρική αγάπη την επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Στη συνέχεια μαθητές και διδάσκαλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εκκλησιαστικού και Βυζαντινού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως, είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά της Σάμου. Ο Σεβασμιώτατος έχει απευθύνει πρόσκληση στους Εκπαιδευτικούς και...
03 Μαρτίου, 2024 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2024 - 14:13

Επίσκεψη μαθητών στο Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών στο Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος δέχθηκε με πατρική αγάπη την επίσκεψη μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Στη συνέχεια μαθητές και διδάσκαλοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εκκλησιαστικού και Βυζαντινού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως, είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά της Σάμου.

Ο Σεβασμιώτατος έχει απευθύνει πρόσκληση στους Εκπαιδευτικούς και στη μαθητική κοινότητα του Νησιού καλώντας τους να επισκέπτονται το Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων