17/03/2022 17/03/2022 Επιστολή προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την οποία ζητά την παράταση αναβολής αντιρρήσεων στον δασικό χάρτη των ακριτικών Νησιών έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως αναφέρει: “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευσέβιος από την Αθήνα, όπου ευρίσκεται λόγω των συνοδικών του καθηκόντων, απέστειλε προσωπική επιστολή προς το...
17 Μαρτίου, 2022 - 10:56

Επιστολή του Μητροπολίτη Σάμου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες

Διαδώστε:
Επιστολή του Μητροπολίτη Σάμου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες

Επιστολή προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την οποία ζητά την παράταση αναβολής αντιρρήσεων στον δασικό χάρτη των ακριτικών Νησιών έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως αναφέρει:

“Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευσέβιος από την Αθήνα, όπου ευρίσκεται λόγω των συνοδικών του καθηκόντων, απέστειλε προσωπική επιστολή προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, αιτούμενος την παράταση αναβολής αντιρρήσεων στον δασικό χάρτη των ακριτικών μας Νησιών, που λήγει στις 23/03/2022 και διά του αξιοτίμου Βουλευτού κ. Χριστοδούλου Στεφανάδη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων