30/10/2023 30/10/2023 Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος χοροστάτησε στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητοπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, κήρυξε το θείο λόγο και τέλεσε την Επίσημη Δοξολογία παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του νησιού. Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση...
30 Οκτωβρίου, 2023 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 15:25

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

Διαδώστε:
Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος χοροστάτησε στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητοπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, κήρυξε το θείο λόγο και τέλεσε την Επίσημη Δοξολογία παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του νησιού.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο των πεσόντων και η κατάθεση στεφάνων στη κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος παρακολούθησε από τις εξέδρες μαζί με τους επισήμους άρχοντες του νησιού την παρέλαση μαθητών, σχολείων, συλλόγων και του Στρατού μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων