19/02/2024 19/02/2024 Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για τους Πρωτεύσαντες και Αριστεύσαντες μαθητές του σχολικού έτους 2022-2023 των Γυμνασίων και των Λυκείων της Σάμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου της Ανατολικής Σάμου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Πυθαγορείου Γενικού Λυκείου Σάμου και για τους...
19 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2024 - 16:29

Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου βράβευσε πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου βράβευσε πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για τους Πρωτεύσαντες και Αριστεύσαντες μαθητές του σχολικού έτους 2022-2023 των Γυμνασίων και των Λυκείων της Σάμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου της Ανατολικής Σάμου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Πυθαγορείου Γενικού Λυκείου Σάμου και για τους μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι τη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι οι αίθουσες ήταν κατάμεστες από νέες και νέους μαζί με τους γονείς τους, καθώς και η αγάπη, ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευσέβιο και την τοπική Εκκλησία, για την πρωτοβουλία αυτή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος στην ομιλία του προς τα παιδιά και τους γονείς τους, αναφέρθηκε στον ρόλο της Εκκλησίας κατά τη σημερινή εποχή και κυρίως στη μέριμνα και την φροντίδα της για τη σπουδάζουσα νεολαία των νησιών μας και προέτρεψε πατρικά τα παιδιά και τους γονείς Πατέρα και Μητέρα, να καταφύγουν στην Εκκλησία, ως τη μόνη ελπίδα στη σημερινή ταραγμένη κοινωνία μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση και την απονομή τιμητικών επαίνων προς τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές και ευλογία ένα στυλό και τα επετειακά ημερολόγια 2024 «Χριστός Σάμον έσωσε 6η Αυγούστου 1824», της Ιεράς Μητροπόλεώς Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων