07/09/2023 07/09/2023 Το μήνυμά του προς τους μαθητές των σχολείων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά. “Εμπιστευθείτε τον Αρχηγό μας, τον Χριστό και Εκείνος θα σας βοηθήσει πλουσιοπάροχα. Παραδώστε τα κλειδιά της καρδιάς σας στον Ιησού και Εκείνος θα σας οδηγήσει αλάθητα στη νίκη”, είπε μεταξύ...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 12:21

Μήνυμα Μητροπολίτη Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά

Διαδώστε:
Μήνυμα Μητροπολίτη Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμά του προς τους μαθητές των σχολείων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά. “Εμπιστευθείτε τον Αρχηγό μας, τον Χριστό και Εκείνος θα σας βοηθήσει πλουσιοπάροχα. Παραδώστε τα κλειδιά της καρδιάς σας στον Ιησού και Εκείνος θα σας οδηγήσει αλάθητα στη νίκη”, είπε μεταξύ άλλων.

Παρακάτω το μήνυμα του Μητροπολίτη Σάμου:

Αγαπητά μου παιδιά,

Βρίσκεστε σήμερα, με τη Χάρη του Θεού, στην αρχή μιάς νέας σχολικής χρονιάς. Ανοίγεται μπροστά σας ο στίβος του αγώνα για απόκτηση γνώσεων και κατάκτηση αρετών. Οι γνώσεις θα σας προσφέρουν μόρφωση. Οι αρετές θα συγκροτήσουν την προσωπικότητά σας. Και για τα δύο, που είναι απαραίτητα εφόδια στη ζωή, απαιτείται συνεχής προσπάθεια, διαρκής αγώνας, αστείρευτη υπομονή και ακατάπαυστη ελπίδα. Θα υπάρξουν αναμφίβολα δυσκολίες. Η καταφυγή σας στο Θεό και η εκζήτηση βοήθειας, σε συνάρτηση με την προσωπική σας επαγρύπνηση και προσπάθεια, θα έχουν αποτελέσματα θεαματικά.

Η Εκκλησία μας εύχεται και προσεύχεται για την προκοπή σας. Εμπιστευθείτε τον Αρχηγό μας, τον Χριστό και Εκείνος θα σας βοηθήσει πλουσιοπάροχα. Παραδώστε τα κλειδιά της καρδιάς σας στον Ιησού και Εκείνος θα σας οδηγήσει αλάθητα στη νίκη. Ο Θεός σας αγαπά, τον καθένα χωριστά και η πατρική αγκαλιά Του σας περιμένει.

Ολόψυχα και εκ μέσης καρδίας, σας εύχομαι ευλογημένη και δημιουργική τη νέα σχολική χρονιά.

Καλή δύναμη σε σας, στους σεβαστούς δασκάλους και καθηγητές σας και στους αγαπητούς γονείς σας.

Μέ πατρική ἀγάπη

Ὁ Ἐπίσκοπός σας

† Ο ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ ΕΥΣΕΒΙΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων