17/05/2021 17/05/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος δέχθηκε σήμερα Δευτέρα 17η Μαΐου 2021 το πρωΐ σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη με τον οποίον συζήτησαν θέματα αφορώντα στα ακριτικά Νησιά, μετά την δοκιμασία του σεισμού, σε  σχέση με την Τοπική  Εκκλησία. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμώς...
17 Μαΐου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 20:34

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου στο Μητροπολίτη Σάμου

Διαδώστε:
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου στο Μητροπολίτη Σάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος δέχθηκε σήμερα Δευτέρα 17η Μαΐου 2021 το πρωΐ σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκη με τον οποίον συζήτησαν θέματα αφορώντα στα ακριτικά Νησιά, μετά την δοκιμασία του σεισμού, σε  σχέση με την Τοπική  Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμώς τον κ. Κουτουλάκη για την τιμητική επίσκεψη και του προσέφερε μια ιερά εικόνα του Αγίου Νικολάου, ευχόμενος την ευλογία και την χάρη του Αναστάντος Κυρίου μας στη ζωή και το έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων