24/05/2024 24/05/2024 Το Εκκλησιαστικό και Βυζαντικό Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών επισκέφθηκαν, την Πέμπτη 23 Μαίου, Διδάσκαλοι και μαθητές της Δ΄ Τάξης του δευτέρου πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική Κληρονομιά του νησιού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών...
24 Μαΐου, 2024 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 16:05

Ο Μητροπολίτης Ευσέβιος υποδέχθηκε τους μαθητές και διδασκάλους του 2ου πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ευσέβιος υποδέχθηκε τους μαθητές και διδασκάλους του 2ου πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου

Το Εκκλησιαστικό και Βυζαντικό Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών επισκέφθηκαν, την Πέμπτη 23 Μαίου, Διδάσκαλοι και μαθητές της Δ΄ Τάξης του δευτέρου πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική Κληρονομιά του νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη τους μαθητές και διδασκάλους, τους ομίλησε και τους προσέφερε Αναστάσιμες ευλογίες και γλυκίσματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων