29/05/2023 30/05/2023 Θέλοντας να δείξει την έμπρακτη συμπαράστασή της στους μαθητές και τις μαθήτριες, που διαγωνίζονται για την εισοδό τους στα Άνώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών τέλεσε Ιερά Παράκληση και ανέγνωσε ειδική Ευχή υπέρ φωτισμού των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων την Κυριακή 28 Μαΐου 2023. Επίκεντρο ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός...
29 Μαΐου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 1:03

Παρακλήσεις για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
Παρακλήσεις για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Θέλοντας να δείξει την έμπρακτη συμπαράστασή της στους μαθητές και τις μαθήτριες, που διαγωνίζονται για την εισοδό τους στα Άνώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών τέλεσε Ιερά Παράκληση και ανέγνωσε ειδική Ευχή υπέρ φωτισμού των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων την Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Επίκεντρο ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου Σάμου όπου χοροστάτησε, ευλόγησε και ομίλησε στους νέους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος.

Μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε ως ευλογία στυλό και επιστήθια Σταυρουδάκια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων