18/12/2023 18/12/2023 Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Κυριακή των Προπατόρων, εορτάστηκε Πανηγυρικά η μνήμη των Τριών Παίδων των εν Καμίνω, προστατών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επίκεντρο των εορτασμών ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Βαθέος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευσέβιος χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε την Θεία Λειτουργία, μίλησε και προέστη της επισήμου Δοξολογίας Παρουσία του Πυροσβεστικού Σώματος, των Πολιτικών και...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 13:13

Σάμος: Εορτή των προστατών Αγίων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Διαδώστε:
Σάμος: Εορτή των προστατών Αγίων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, Κυριακή των Προπατόρων, εορτάστηκε Πανηγυρικά η μνήμη των Τριών Παίδων των εν Καμίνω, προστατών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επίκεντρο των εορτασμών ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Βαθέος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευσέβιος χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε την Θεία Λειτουργία, μίλησε και προέστη της επισήμου Δοξολογίας Παρουσία του Πυροσβεστικού Σώματος, των Πολιτικών και των Στρατιωτικών Αρχών του Νησιού.

Το απόγευμα σε εκδήλωση του Πυροσβεστικού Σώματος, απονομής επαίνων που πραγματοποίηθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Σάμου, ο Ποιμενάρχης δέχθηκε τιμητική πλακέτα, από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντριστράτηγο Γεώργιο Πουρνάρα, για την πολύτιμη προσφορά του προς το Πυροσβεστικό Σώμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων