02/04/2024 02/04/2024 Το Εκκλησιαστικό και Βυζαντικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεώς Σάμου επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου, Δάσκαλοι και Μαθητές του Δημοτικού σχολείου Παγώνδα. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική Κληρονομιά του Νησιού. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευσέβιος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη τους μαθητές και διδασκάλους του Δημοτικού Σχολείου, τους μίλησε Πατρικά...
02 Απριλίου, 2024 - 11:22

Το Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο της Μητρόπολης Σάμου επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες

Διαδώστε:
Το Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο της Μητρόπολης Σάμου επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες

Το Εκκλησιαστικό και Βυζαντικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεώς Σάμου επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου, Δάσκαλοι και Μαθητές του Δημοτικού σχολείου Παγώνδα.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου, είδαν, έμαθαν και θαύμασαν την πολιτιστική και θρησκευτική Κληρονομιά του Νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευσέβιος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη τους μαθητές και διδασκάλους του Δημοτικού Σχολείου, τους μίλησε Πατρικά και τους προσέφερε ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων