27/12/2023 28/12/2023 Γέμισε με χαμόγελα και παιδικές φωνές από τις οικογένειες των ιερέων της Σάμου το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος καλοσώρισε τους ιερείς, τις πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους, τους μίλησε για τις Άγιες Εορτές και για την ευλογία που ζούν μέσα σε ένα Εκκλησιαστικό περιβάλλον. Τα παιδιά...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 0:26

Χαμόγελα και παιδικές φωνές στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου

Διαδώστε:
Χαμόγελα και παιδικές φωνές στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου

Γέμισε με χαμόγελα και παιδικές φωνές από τις οικογένειες των ιερέων της Σάμου το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος καλοσώρισε τους ιερείς, τις πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους, τους μίλησε για τις Άγιες Εορτές και για την ευλογία που ζούν μέσα σε ένα Εκκλησιαστικό
περιβάλλον.

Τα παιδιά έψαλλαν κάλαντα και ο Σεβασμιώτατος τους προσέφερε Χριστουγεννιάτικες ευλογίες, παραδοσιακά κεράσμαστα και αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων