03/04/2023 03/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία καθώς και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του διακόνου π. Ιωάννου Μαργαρώνη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Σάμου την Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Ο νεοχειροτομηθείς είναι έγγαμος και τυγχάνει Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης. Ο Σεβασμιώτατος κατά την ομιλία...
03 Απριλίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 19:01

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Σάμου

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Σάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία καθώς και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του διακόνου π. Ιωάννου Μαργαρώνη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Σάμου την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Ο νεοχειροτομηθείς είναι έγγαμος και τυγχάνει Πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης. Ο Σεβασμιώτατος κατά την ομιλία του προς τον νέο κληρικό απηύθυνε πατρικές νουθεσίες.

Ο π. Ιωάννης θα υπηρετήσει ως Εφημέριος στην Ενορία του Κοκκαρίου και στον πληγωμένο από το σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020 Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων