25/12/2023 25/12/2023 Η πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσεβίου και το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων στον Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ». Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων και...
25 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2023 - 4:21

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Η πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσεβίου και το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεώς διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων στον Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ».

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων και νεανικών συντροφιών στο Καρλόβασι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Όρμου Καρλοβάσου.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων στους Ιερούς Ναούς Αγίας Παρασκευής και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας.

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, 500 παιδιά της Πρωτοβαθμίας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου συμμετείχαν και παρηκολούθησαν την Μουσικοθεατρική παραστάση με τίτλο «Το αστέρι της Εσθήρ» της παιδικής και νεανικής χορωδίας «ΕυΩΔΗα» της Ιεράς Μητροπόλεως και έλαβαν τις Πατρικές ευχές και συμβουλές του Ποιμενάρχου και τα νεανικά έντυπα «Το Χριστουγεννιάτικο τετράδιό μου», «Τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα;», «Τι είναι η Ενανθρώπηση;», «Ποιος είναι ο Χριστός;», «Γιατί ο Θεός έγινε άνθρωπος;», «Γιατί να γιορτάσω τα Χριστούγεννα στην Εκκλησία;».

Η κεντρική Χριστουγεννιάτικη Μουσικοθεατρική παραστάση με τίτλο «Το αστέρι της Εσθήρ» από την παιδική και νεανική χορωδία «ΕυΩΔΗα» της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών πραγματοποιήθηκε στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου. Πλήθος κόσμου κατέκλεισε από πολύ νωρίς το απόγευμα το αμφιθέατρο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος παρέστη σε όλες τις ανωτέρω εκδηλώσεις, απήυθυνε Πατρικούς λόγους και ευχές προς όλους. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τα παιδιά μας, τους συντελεστές της διοργανώσεως, τον υπεύθυνο Νεότητος Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Φλεβάρη, τους εφημερίους π. Βασίλειο Λάμπρου, π. Αργύριο Μελά, π. Χριστόδουλο Κλεάνθους, την Καθηγήτρια μουσικής κ. Άννα Κωσταρα, τις εθελόντριες και τους εθελοντές.

Με Χριστουγεννιάτικες ευχές, κάλαντα και μελωδίες, αυτές τις ημέρες πλημμύρισε το Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, από την Στρατιωτική μουσική της 79 ΑΔΤΕ, Συλλόγους, νέους και εφήβους. Όλοι έλαβαν τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσεβίου και Χριστουγεννιάτικες ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων