18/12/2023 18/12/2023 Στην κατάμεστη αίθουσα του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Καρλοβάσου. Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Όρμου Καρλοβάσου παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικο θεατρικό, έψαλλαν κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 15:15

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων στο Καρλόβασι

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων στο Καρλόβασι

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δήμου Δυτικής Σάμου στο Καρλόβασι, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων Καρλοβάσου.

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Όρμου Καρλοβάσου παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικο θεατρικό, έψαλλαν κάλαντα και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο Πρωτ. π. Βασίλειος Λάμπρου Εφημέριος της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ευσέβιος επιλόγησε την εκδήλωση, συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά όσους εκοπίασαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδηλώσεως και προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ενθύμια στα παιδιά μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων