05/08/2022 05/08/2022 Στις ιερές ακολουθίες στο μετόχι της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ Πανορμίτου, την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Μεγάλου Σωτήρος, θα προεξάρχει επί τη δεσποτική εορτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος. Το πρόγραμμα της πανηγύρεως έχει ως εξής: Παρασκευή 5η Αυγούστου 2022 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος...
05 Αυγούστου, 2022 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 13:59

Αρχίζει η πανήγυρη στο Μετόχι του Πανορμίτη

Διαδώστε:
Αρχίζει η πανήγυρη στο Μετόχι του Πανορμίτη

Στις ιερές ακολουθίες στο μετόχι της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ Πανορμίτου, την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Μεγάλου Σωτήρος, θα προεξάρχει επί τη δεσποτική εορτή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος.

Το πρόγραμμα της πανηγύρεως έχει ως εξής:

Παρασκευή 5η Αυγούστου 2022

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στην εορτάζουσα Ι. Μονή Μεγάλου Σωτήρος Σύμης, ώρα 19:00, μετά το πέρας του οποίου θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό πανηγύρι.

Σάββατο 6η Αυγούστου 2022

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Μεγάλου Σωτῆρος Σύμης, ώρα 07:30.

Το εσπέρας και ώρα 19:00 θα προστεί της υποδοχής της Ιεράς Εικόνος της Μεταμορφώσεως στην Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου, όπου εν συνεχεία θα τελεσθεί η Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού και θα ακολουθήσει Αρτοκλασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων