13/04/2023 13/04/2023 Μετά την χθεσινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για όσους έχουν ανάγκη, σε συνέχεια του φιλανθρωπικού έργου, το οποίο εδώ και χρόνια επιτελεί σιωπηρώς η Ιερά Μητρόπολη. Η φιλανθρωπική αυτή δράση οργανώνεται από το «Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης...
13 Απριλίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 18:00

Διανομή τροφίμων από το Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας της Μητρόπολης Σύμης

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από το Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας της Μητρόπολης Σύμης

Μετά την χθεσινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για όσους έχουν ανάγκη, σε συνέχεια του φιλανθρωπικού έργου, το οποίο εδώ και χρόνια επιτελεί σιωπηρώς η Ιερά Μητρόπολη.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση οργανώνεται από το «Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προνοίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Σύμης, υπό την επωνυμία «Άρχων Μιχαήλ ο Πανορμίτης», το οποίο ενισχύουν και υποστηρίζουν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι Επιχειρηματίες της Σύμης και αλλαχού. Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην αρωγή και εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων