19/08/2022 19/08/2022 Επετειακή καλλιτεχνική εκδήλωση τιμής καί μνήμης για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, 20 Αυγούστου, στον αύλιο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Παναγίας Κεχαριτωμένης Σύμης, στις 20:30.  Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, θα παραστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος....
19 Αυγούστου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 16:23

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στη Σύμη

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στη Σύμη

Επετειακή καλλιτεχνική εκδήλωση τιμής καί μνήμης για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, 20 Αυγούστου, στον αύλιο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Παναγίας Κεχαριτωμένης Σύμης, στις 20:30. 

Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, θα παραστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Την επομένη ημέρα, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ι. Ενοριακό Ναό Ἁγίου Νικολάου Σύμης, επί τη Συνάξει της εκεί αποτεθησαυρισμένης Ι. Εικόνος Παναγίας «του Χάρου», μετά ιερού μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Μικρασιατικῆς Καταστροφῆς.

Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 20:30, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης θα παραστεί σε άλλη, υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως, επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στον αύλιο χώρο του Ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύμης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων