23/08/2020 23/08/2020 Σήμερα, Κυριακή ΙΑ Ματθαίου, 23 Αυγούστου Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μνήμη των Λούππου Μάρτυρος και Ειρηναίου επισκόπου Λουγδούνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανορμίτου π. Αντώνιο Πατρό, τον π. Ευλόγιο κληρικό...
23 Αυγούστου, 2020 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 20:05

Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως στην Ι.Μ. Πανορμίτου

Διαδώστε:
Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως στην Ι.Μ. Πανορμίτου

Σήμερα, Κυριακή ΙΑ Ματθαίου, 23 Αυγούστου Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μνήμη των Λούππου Μάρτυρος και Ειρηναίου επισκόπου Λουγδούνων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Πανορμίτου π. Αντώνιο Πατρό, τον π. Ευλόγιο κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Άκκρας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τον νεοδιόριστο Εφημέριο του Καστελλορίζου π Χρήστο Συμεωνίδη και τον Διάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Γεώργιο Κακακιό.

Δείτε φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων