14/03/2024 14/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος στην τελετή – παράδοση από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά στον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή στην διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ . Της Τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος , ο οποίος συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μανουρά για την προαγωγή του, εκφράζοντας παράλληλα...
14 Μαρτίου, 2024 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 18:53

Ο Μητροπολίτης Σύμης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύμης στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος στην τελετή – παράδοση από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά στον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή στην διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ .

Της Τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος , ο οποίος συνεχάρη τον αποχωρούντα Διοικητή, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μανουρά για την προαγωγή του, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες για την καλή συνεργασία κατά το διάστημα της θητείας του στην περιοχή ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ, καλωσόρισε δε τον αναλαμβάνοντα καθήκοντα Διοικητού Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Χατζή με την ευχή για επιτυχία στα υψηλά του καθήκοντα στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης της Μεραρχίας (Ρόδος, Καστελλόριζο, Σύμη, Κάρπαθος, Τήλος και Κάσος).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων