28/03/2024 28/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, θα προεξάρχει Ιερών Ακολουθιών, το προσεχές τριήμερο Παρασκευή 29η έως και την Κυριακή 31η Μαρτίου. Παρακάτω το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών: Α) Την Παρασκευή 29η Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου...
28 Μαρτίου, 2024 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 19:09

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στον Άγιο Γεώργιο Πεδίου Σύμης, και στον Άγιο Νικόλαο Σύμης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στον Άγιο Γεώργιο Πεδίου Σύμης, και στον Άγιο Νικόλαο Σύμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, θα προεξάρχει Ιερών Ακολουθιών, το προσεχές τριήμερο Παρασκευή 29η έως και την Κυριακή 31η Μαρτίου.

Παρακάτω το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών:

Α) Την Παρασκευή 29η Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Πεδίου Σύμης, στις 18:30.

Β) Την Κυριακή 31η Μαρτίου θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Σύμης, στις 07:15.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων