20/03/2024 20/03/2024 Σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 20ης Μαρτίου 2024, μεσούσης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης, η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης κ. Χρυσοστόμου. Συλλειτουργός του ο Ιεροδιάκονος π. Παύλος Τερεζάκης, ενώ συμπροσευχόμενος εντός του Αγίου Βήματος ήταν ο Γεν. Αρχιερατικός...
20 Μαρτίου, 2024 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 21:19

Πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στη Σύμη

Διαδώστε:
Πρώτη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στη Σύμη

Σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 20ης Μαρτίου 2024, μεσούσης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Σύμης, η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης κ. Χρυσοστόμου.

Συλλειτουργός του ο Ιεροδιάκονος π. Παύλος Τερεζάκης, ενώ συμπροσευχόμενος εντός του Αγίου Βήματος ήταν ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος και Εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Στέφανος Μακρής. Το δε ι. αναλόγιο διακόνησε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού κ. Δημοσθένης Γιανναράς.

Αξιοποιώντας την πνευματική αυτή ευκαιρία, που η Αγία μας Εκκλησία προσφέρει κατά την ευλογημένη αυτή περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αρκετοί Χριστιανοί μας συμμετείχαν στην Ακολουθία και πολλοί εξ αυτών προσήλθαν στο Ποτήριο της Ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων