11/09/2023 11/09/2023 Η ανακαινισμένη κουζίνα για το συσσίτιο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων αγιάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο υλοποιώντας έτσι το πνεύμα της εκδηλώσεως έμπρακτης αγάπης προς το ποίμνιο της θεoσώστου Επαρχίας του. Επιπλέον μετονομάσθηκε πλέον σε Ενιαίο Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης «ΑΓΙΟΣ...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 15:40

Αγιασμός στην Κουζίνα για το Ενιαίο Συσσίτιο της Μητρόπολης Τρίκκης

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Κουζίνα για το Ενιαίο Συσσίτιο της Μητρόπολης Τρίκκης

Η ανακαινισμένη κουζίνα για το συσσίτιο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων αγιάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο υλοποιώντας έτσι το πνεύμα της εκδηλώσεως έμπρακτης αγάπης προς το ποίμνιο της θεoσώστου Επαρχίας του.

Επιπλέον μετονομάσθηκε πλέον σε Ενιαίο Συσσίτιο Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» αφού θα καλύπτει πλέον όλες τις ανάγκες των Ενοριών της πόλεως και των γύρω χωρίων σε προσφορά καθημερινού μαγειρεμένου φαγητού.

Με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και επιχειρηματιών της πόλεως πλένο η κουζίνα δόθηκε στις κυρίες της ενορίας που αφιλοκερδώς θα ξεκινήσουν πάλι τη νέα περίοδο να προσφέρουν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη από ένα καθημερινό σπιτικό φαγητό.

Όσο για την ψυχή αυτής της πρωτοβουλίας, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Εφραίμ Γιαννάκο, με την στήριξη του Πρωτοπρεσβύτερου π. Αναστασίου Γκαβοτζήμα ακολουθούν πάντα πιστά το «Δανείζει Θεώ ο ελεών πτωχόν» και πολλοί συμπολίτες στηρίζουν έμπρακτα ηθικά και υλικά την προσπάθειά τους.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι καθημερινά σιτίζονται αυτή τη στιγμή περίπου 70 συμπολίτες.

Περισσότερες Φωτογραφίες:

Αγιασμός Ενιαίου Συσσιτίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΗΜΩΝ» Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης 10.9.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων