27/03/2024 27/03/2024 Στην κατάμεστη από παιδιά και κόσμο αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 το απόγευμα εκδήλωση μνήμης για τα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αλλά και για την επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου...
27 Μαρτίου, 2024 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 10:55

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ»: Εκδήλωση μνήμης στα Τρίκαλα για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ»: Εκδήλωση μνήμης στα Τρίκαλα για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κατάμεστη από παιδιά και κόσμο αίθουσα «Δημήτριος Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 το απόγευμα εκδήλωση μνήμης για τα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αλλά και για την επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου οι νέοι και νέες των νεανικών συνάξεων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από τραγούδια και χορούς που απέδωσαν θαυμάσια, αλλά και θεατρικά δρώμενα, προβολές, μαρτυρίες και φυσικά με την υποστήριξη του συλλόγου Κυπρίων Νομού Τρικάλων

Η εκδήλωση άρχισε με τραγούδια από την Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων η οποία απέδωσε άσματα υπό τη διεύθυνση του π. Αθανασίου Γκιουλέκα.

Ακολούθως τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων παρουσίασαν επίκαιρη μουσικοθεατρική παράσταση αφιέρωμα στην 25η Μαρτίου υπό τη διεύθυνση του κ. Λεωνίδα Πλαστάρα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Τρικάλων κ. Χρίστος Μοδέστου απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό.

Στο τρίτο μέρος η μικτή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση της κ. Δέσποινας Πλαστάρα τραγούδησε τραγούδια μνήμης αφιερωμένα στα πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή την Κύπρο.

Στη συνέχεια ο Επίσκοπός μας κ. Χρυσόστομος έκλεισε πατρικά την εκδήλωση ευχόμενος καταλλήλως σε όλους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων