02/04/2024 02/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, συνοδευόμενος από την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αλέξιο Κανίνα και τον Αρχιδιάκονο π. Χρυσόστομο Κοτίδη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα. Ο Σεβασμιώτατος...
02 Απριλίου, 2024 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 11:04

Επίσκεψη Μητροπολίτη Τρίκκης στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτριο Κουρέτα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Τρίκκης στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτριο Κουρέτα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, συνοδευόμενος από την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αλέξιο Κανίνα και τον Αρχιδιάκονο π. Χρυσόστομο Κοτίδη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Ο Σεβασμιώτατος αφού συνεχάρη τον κ. Περιφερειάρχη για την εκλογή του, ανέπτυξε μαζί με τους λοιπούς παρισταμένους ενδιαφέροντα διάλογο για θέματα που αφορούν στην προοπτική και εξέλιξη της καθημερινότητας των κατοίκων της Θεσσαλίας. Αμφότεροι εγγυήθηκαν την συνεργασία και ενότητα των δύο Θεσμών επ’ ωφελεία των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων