17/01/2024 17/01/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου, συνοδευόμενοι από το μέλος του Σωματείου, Δημήτριο Μπαρλαφέζο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία αποτελεί την πρώτη για το νέο έτος....
17 Ιανουαρίου, 2024 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 10:04

Επίσκεψη Σωματείου Ιεροψαλτών στον Τρίκκης Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Σωματείου Ιεροψαλτών στον Τρίκκης Χρυσόστομο

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου, συνοδευόμενοι από το μέλος του Σωματείου, Δημήτριο Μπαρλαφέζο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία αποτελεί την πρώτη για το νέο έτος. Τα μέλη του Σωματείου έλαβαν την πατρική ευλογία για την καινούργια χρονιά, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερώσουν τον άξιο Ποιμενάρχη για τις δράσεις που προγραμματίζονται για το 2024 αλλά και να θυμηθούν ευχάριστες στιγμές από τα φοιτητικά χρόνια αφού υπήρξαν συμφοιτητές – με μικρή χρονική διαφορά – στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε ο Χριστός να ευλογεί στο πολλαπλάσιο τη ζωή τους και τις οικογένειές τους, ενώ ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές του, σε όλα τα μέλη. Τέλος, επεσήμανε ότι “Άξιος ιεροψάλτης δεν είναι αυτός που υμνεί τον Θεό μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο. Άξιος λειτουργός του ιερού αναλογίου είναι ο ιεροψάλτης που με δέος και ιεροπρέπεια εκτελεί την ιερή υμνωδία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων