28/02/2024 28/02/2024 Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκινήσεως τελέσθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 το πρωί η Θεία Λειτουργία και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Στον κατάμεστο Ιερό Ναό από πιστούς της Ευχαριστιακής Συνάξεως προεξήρχε ο...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 20:25

Ετήσιο μνημόσυνο θυμάτων σιδηροδρομικού δυστυχήματος Τεμπών στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Τρικάλων

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο θυμάτων σιδηροδρομικού δυστυχήματος Τεμπών στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Τρικάλων

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκινήσεως τελέσθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 το πρωί η Θεία Λειτουργία και το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Στον κατάμεστο Ιερό Ναό από πιστούς της Ευχαριστιακής Συνάξεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα.

Εν συνεχεία τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για την συμπλήρωση ενός έτους από της κοιμήσεως των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ανακοίνωσε στους πιστούς πως κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα θα τελείται η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο για τα αθώα θύματα των Τεμπών, αλλά και για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν φύγει από τροχαία δυστυχήματα.

Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή αφιερωμένο σε όλους όσους σκοτώθηκαν σαν σήμερα πριν ένα χρόνο στα Τέμπη.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών 28.2.2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων