15/11/2023 15/11/2023 Τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι του ευχήθηκαν για τα ονομαστήριά του, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.  Αναλυτικά αναφέρει: Η εορτή των ονομαστηρίων του Επισκόπου γίνεται εορτή της τοπικής Εκκλησίας και αιτία ευχών και προσευχών. Σε τούτη την 8η φορά που εορτάζω ως Επίσκοπος και Μητροπολίτης σας την εορτή του Αγίου...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 11:37

Ευχαριστήριο Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Ευχαριστήριο Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσοστόμου

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι του ευχήθηκαν για τα ονομαστήριά του, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος. 

Αναλυτικά αναφέρει:

Η εορτή των ονομαστηρίων του Επισκόπου γίνεται εορτή της τοπικής Εκκλησίας και αιτία ευχών και προσευχών.

Σε τούτη την 8η φορά που εορτάζω ως Επίσκοπος και Μητροπολίτης σας την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, αισθάνομαι εκ βάθους καρδίας την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους! Στον αγαπημένο μου κλήρο και τον λαό, τους άρχοντες του τόπου και σε κάθε ένα πνευματικό τέκνο της ελαχιστότητάς μου ξεχωριστά! Ευχαριστίες για την αγάπη σας στο πρόσωπο του Επισκόπου, για τους κοινούς αγώνες και τις κοινές θυσίες στα εύκολα και στα δύσκολα, στους πειρασμούς και στις χαρές, στην γαλήνια πλεύση και τις τρικυμίες.

Χαίρων δοξάζω τον Θεό που μου χάρισε μια τέτοια ευλογημένη Μητρόπολη και έναν τέτοιο ευλογημένο λαό. Παρακαλώ οι ευχές σας για τον Επίσκοπό σας να είναι εγκάρδιες, ώστε μαζί με τις πρεσβείες του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου καθώς και όλων των τοπικών μας Αγίων, ιδιαιτέρως των προκατόχων μου, να κινήσουν τα σπλάχνα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ώστε να ελεήσει και να σώσει την ελαχιστότητά μου κατά την ημέρα της Κρίσεως!

Ευγνώμων ευχέτης προς Θεόν

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

† Ο ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων