05/05/2022 05/05/2022 Σε κλίμα κατάνυξης οι Τρικαλινοί τίμησαν και φέτος τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, όπου ο Άγιος βαπτίστηκε, σύμφωνα με την παράδοση. Χθες το απόγευμα (Τετάρτη 4-5-2022) τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και στη συνέχεια Αγρυπνία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής (Πέμπτη,...
05 Μαΐου, 2022 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 16:07

O Άγιος Εφραίμ τιμήθηκε στον ναό όπου βαφτίστηκε!

Διαδώστε:
O Άγιος Εφραίμ τιμήθηκε στον ναό όπου βαφτίστηκε!

Σε κλίμα κατάνυξης οι Τρικαλινοί τίμησαν και φέτος τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, όπου ο Άγιος βαπτίστηκε, σύμφωνα με την παράδοση.

Χθες το απόγευμα (Τετάρτη 4-5-2022) τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και στη συνέχεια Αγρυπνία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής (Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022) τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον εσπερινό μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Βασίλης Κρανιάς.

 

Δείτε ακόμη: ΖΩΝΤΑΝΑ στο ope.gr την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, 6 Μαΐου στις 19.30.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων