29/05/2024 29/05/2024 Εθιμοτυπική Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο. Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο π. Νήφωνα Καπογιάννη, τον ιδιαίτερό του π. Ιωάννη Παναγιώτου και τον Αρχιδιάκονο π. Σιλουανό επισκέφθηκαν το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης όπου τους υποδέχθηκε...
29 Μαΐου, 2024 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 10:11

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης

Εθιμοτυπική Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο.

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο π. Νήφωνα Καπογιάννη, τον ιδιαίτερό του π. Ιωάννη Παναγιώτου και τον Αρχιδιάκονο π. Σιλουανό επισκέφθηκαν το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης όπου τους υποδέχθηκε εγκάρδια ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος.

Αντηλλάγησαν Αναστάσιμες Ευχές και ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς επισκέφθηκε τα Γραφεία Διοίκησης της Ιεράς Μητροπόλεως όπου ευχήθηκε πατρικώς στους διακονούντας πατέρες και το προσωπικό των Γραφείων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων