10/09/2023 11/09/2023 Πραγματικό σκηνικό πολέμου αντίκρισε στην πλημυρισμένη Φαρκαδόνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023. Διαπίστωσε με τα μάτια του τις εκτεταμένες υλικές ζημιές από την πλημμύρα, μοίρασε προμήθειες στους πλημμυροπαθείς, συνομίλησε και συνεχάρη τους διασώστες και, ιδιαιτέρως, τον ακούραστο συντονιστή και νέο Αρχιερατικό Επίτροπο Φαρκαδόνας, Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Κούτσια....
10 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 3:40

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Φαρκαδόνας

Πραγματικό σκηνικό πολέμου αντίκρισε στην πλημυρισμένη Φαρκαδόνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023.

Διαπίστωσε με τα μάτια του τις εκτεταμένες υλικές ζημιές από την πλημμύρα, μοίρασε προμήθειες στους πλημμυροπαθείς, συνομίλησε και συνεχάρη τους διασώστες και, ιδιαιτέρως, τον ακούραστο συντονιστή και νέο Αρχιερατικό Επίτροπο Φαρκαδόνας, Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Κούτσια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δόξασε το Θεό που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα και μετέδωσε κλίμα αισιοδοξίας και τόνισε ιδιαιτέρως την αποφασιστικότητα να αποκατασταθούν οι ζημιές τάχιστα.

Συνέστησε επίσης σε όλους ψυχραιμία και σύνεση και ευχήθηκε οι εν Τρίκκη Άγιοι, να προστατεύουν το λαό και τον τόπο και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί γρήγορα η δεινή δοκιμασία.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος στην πλημμυρισμένη Φαρκαδόνα Τρικάλων 9.9.2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων