23/02/2024 23/02/2024 Στην προσφορά τριακοσίων (300) κλινοσκεπασμάτων, προέβη η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κατόπιν σχετικού Αιτήματος που υποβλήθηκε από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κωνσταντίνο Γρηγορίου προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο. Η παράδοση του υλικού προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 12:29

Πράξη Αγάπης της Μητροπόλεως Τρίκκης προς το Νοσοκομείο Τρικάλων

Διαδώστε:
Πράξη Αγάπης της Μητροπόλεως Τρίκκης προς το Νοσοκομείο Τρικάλων

Στην προσφορά τριακοσίων (300) κλινοσκεπασμάτων, προέβη η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κατόπιν σχετικού Αιτήματος που υποβλήθηκε από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κωνσταντίνο Γρηγορίου προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Η παράδοση του υλικού προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων πραγματοποιήθηκε από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου, Πρωτοσύγκελλο π. Αλέξιο Κανίνα και τον Εφημέριο του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου τωνΑγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, που βρίσκεται εντός του Νοσοκομειακού Ιδρύματος, π. Εφραίμ Γιαννάκο.

Το ως άνω νοσοκομειακά είδη προσεφέρθησαν ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι αυξημένες ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων