28/11/2023 28/11/2023 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο, η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης του Ν. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή. Κατά τη συνάντηση ο Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος συνεχάρη την κ. Ντιντή για την εκλογή της, αντηλλάγησαν απόψεις για τα τρέχοντα κοινωνικά προβλήματα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 9:25

Στον Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσόστομο η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσόστομο η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο, η νεοεκλεγείσα Αντιπεριφερειάρχης του Ν. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή.

Κατά τη συνάντηση ο Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος συνεχάρη την κ. Ντιντή για την εκλογή της, αντηλλάγησαν απόψεις για τα τρέχοντα κοινωνικά προβλήματα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική εκκλησία.

Ακολούθησε ξενάγηση από τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο στους χώρους του Επισκοπείου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων