21/11/2023 21/11/2023 Την Πέμπτην 23 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 5:00 μ.μ., στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Λουκά του Ιατρού και του νέου Αγιοκαταταχθέντος Οσίου Αθανασίου Χαμακιώτη τα οποία θα κομίσει...
21 Νοεμβρίου, 2023 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2023 - 15:16

Τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν ιερά λείψανα των Αγίων Λουκά του Ιατρού και του Οσίου Αθανασίου Χαμακιώτη

Διαδώστε:
Τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν ιερά λείψανα των Αγίων Λουκά του Ιατρού και του Οσίου Αθανασίου Χαμακιώτη

Την Πέμπτην 23 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 5:00 μ.μ., στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Λουκά του Ιατρού και του νέου Αγιοκαταταχθέντος Οσίου Αθανασίου Χαμακιώτη τα οποία θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Εν συνεχεία θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού και στο τέλος θα αναγνώσθεί ευχή υπέρ υγείας των ασθενών αδελφών.

Μετά το πέρας θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με θέμα τους Αγίους Λουκά Ιατρό και Αθανάσιο Χαμακιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων